page banner

Fietsverhuur

Ideaal gelegen achter het station in Nunspeet vindt u Brasserie Het Stationshuisje. Vanaf deze locatie starten vele activiteiten, zoals: natuurwandelingen, elektrische Trikke tours, Segway tours, nordic walking routes en wandeltochten. Bij het tegenover gelegen bezoekerscentrum kunt u terecht voor fietsverhuur, mountainbike verhuur, kickbike verhuur etcetera. Telefoon 0341 270255. Diverse activiteiten worden door het nabijgelegen Outdoor Centrum Nunspeet aangeboden.

Al deze activiteiten zijn goed te combineren met onze Brasserie. Zo kunnen we u ontvangen met koffie, thee en ambachtelijk appelgebak of laten we u bij terugkomst genieten van een heerlijke maaltijd. Ook voor grotere groepen kunnen wij leuke arrangementen organiseren, informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij Outdoor Centrum Nunspeet .

De Veluwe is een ideale plek om van te genieten met de fiets, waarbij Nunspeet een uitermate geschikte startplek is. Bezoekerscentrum Nunspeet/Outdoorcentrum Nunspeet biedt fietsverhuur aan vanaf het Veluwetransferium in Nunspeet, een ideaal startpunt voor de verschillende fietsroutes. Deze fietsroutes zijn ook op kaart te verkrijgen. U hoeft alleen even het spoor over te steken om daarna een fiets te huren en de prachtige natuur te verkennen. Of u kunt bellen met 0341 270255.

Brasserie Het Stationshuisje gesloten


Beste gast,

Vanwege zeer ingrijpende en langdurende werkzaamheden aan de stationsomgeving rondom onze brasserie zijn wij voorlopig gesloten vanaf 01/07/2023. Wij hopen u in de toekomst graag weer terug te zien bij ons.

Hoogachtend,

Directie en werknemers Brasserie het Stationshuisje

This will close in 20 seconds